Страшилището Кубрат Пулев унищожава кучета с един замах!

0
305

Котаракът Кубрат Пулев всява страх у всички кучета!

Ние знаем, че Кубрат Пулев е боксьор номер едно на България. Вече обаче Кубрат Пулев е и някой друг. Той е котарак от Пловдив, който често е агресивен и най-вече към кучетата, пише Trafficnews.bg.

Животното кръстосва пловдивския квартал „Кючук Париж“. То най-често се подвизава в района зад бившия РУМ „Родопи“. Там напада всяко куче, което види.

Кубрат Пулев е гледан от ветеринаря Спасимир Цветанов. Лекарят твърди, че котаракът е агресивен само към кучета. С хората той си играел и обожавал да го галят и милват.

Само като видел куче обаче, Кубрат Пулев полудявал. Той го нападал с всичка сила. Често дори разкъсвал уличните помияри.



Кубрат Пулев
Котаракът Кубрат Пулев

Наскоро куче от цели 60 кг. се е сбило с котарака. Кубрат надделял с един замах. Повечето кучета вече дори избягвали да минават през неговата територия, защото знаели какво ги чака там.

Д-р Цветанов е обезпаризитил Пулев и го храни с качествена храна. Дори му е бил построил къщичка, но тя е била разрушена от недоброжелатели.

Котаракът се е превърнал в истинско страшилище в Пловдив. Там мълвата за него се е разпространила и често взима страха не само на кучетата, но и на хората.

Колкото и да се твърди, че Кубрат не би наранил човек, много пъти децата се страхували от него. Зъбите на домшания любимец били толкова остри, че можели да пробият цял дънер.

„Веднъж видях котката да налита на куче и краката ми се подкосиха. Такава злоба имаше в нея, може да ти вземе страха това животинче.“ – споделя очевидец.

Според информациите, Кубрат Пулев мрази толкова много кучетата поради инцидент в миналото. Знае се, че котките са изключително злопаметни животни. Те не забравят никога.

 

 

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.