Звезда от „Отчаяни съпруги“ проплака: Болно ми е, че…

0
497

„Отчаяни съпруги“ е един от сериалите с драматичен и трилър оттенък, оставили най-голям отпечатък!

Тв продукцията „Отчаяни съпруги“ даде тласък на не една и две кариери. Повечето от актьорите в сериала не бяха популярни преди това. Не така обаче стоят нещата с един от основните персонажи.

Става въпрос за Тери Хачър, която много умело се превъплъти в Сюзън Майър. Брюнетката е обидена от това, че цялата й кариера е свързвана само с този сериал.

„Дължа много на сериала, но не всичко. Смея да твърдя, че имам много запомняши се участия далеч преди „Отчаяни съпруги“. Болно ми е, че младите не го знаят.“ – споделя актрисата пред американски ежедневник.

Най-значимото участие на Тери Хачър преди този сериал е това в екшъна „Танго и Кеш“. Там тя играе сестрата на Танго (Силвестър Сталоун), а Кеш (Кърт Ръсел) се влюбва в нея.



Сюзън от Отчаяни съпруги
Тери Хачър от „Отчаяни съпруги“ днес е на 52 г.

Гореспоменатият филм обаче е от края на 1989 г. „Отчаяни съпруги“ стартира през 2004 г. В тези 15 години актрисата не може да се похвали с нещо кой знае какво.

И все пак Тери Хачър беше единствената що-годе известна от четирите актриси, изпълняващи главните роли. Това не може да не ласкае брюнетката.

Марша Крос (Бри Ван де Камп) и Фелисити Хъфман (Линет Скаво) до 2004 г. са никому неизвестни. Ева Лонгория (Габриел Солис) е известна отпреди това, но не като актриса, а като местна миска и фотомодел.

Припомняме, че „Отчаяни съпруги“ превзе много класации в категория драма за сериал между 2004 и 2012 г. Този проект се оказа изключително успешен, а след него вратите на Холивуд за всички актьори вече бяха широко отворени.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.