Тези храни убиват красотата ви! Спрете ги за месец и ще станете по-красиви!

0
254

Някои храни вляят пряко на човешката красота! Затова с тях не бива да се прекалява!

Красивият човек несъмнено е този с изящна и свежа кожа. Известен факт е, че хубавият външен вид зависи пряко от онези храни, които консумира даденият човек.

Специалистите имат определен списък от храни, които вредят на визията. Има се предвид обаче не чрез напълняване, а буквално замърсяват и сбръчкват кожата.

На първо място това са млечните продукти. Когато с тях се прекалява, външният вид на човека става изтощен, с подпухнали клепачи и сенки под очите. Млякото и сиренето са полезни за калциите, но когато се ядат в неограничени количества всеки ден, вредят чисто естетически.

Глутенът също спада към онези храни, които вредят на кожата. Той й създава бръчки около очите, особено ако човекът е с непоносимост към него. В последния случай е нужно изцяло да бъде спрян глутенът, а не просто да се намали.



красота с храни
Красотата зависи от това какви храни се консумират

Всички храни, съдържащи изкуствена захар, състаряват човек с няколко годинки. Сладкото изтощава не само организма, но и лицето. Когато човек яде твърде много шоколад например, това винаги си личи, защото му излизат пъпки.

Не на последно място по важност по отношение на красотата се нарежда употребата на алкохол. Често пиещият човек винаги може да бъде разпознат. Обикновено той има бръчици между веждите и подпухнали очи. Освен това кожата му е видимо дехидратирана, а цветът на бузите му често е ярък.

За да не допускате всички тези храни да ви загрозят, е нужно да ги изключите от менюто си. Ако не можете изцяло, то пробвайте поне един месец. Ще забележите резултата мигновено.

„Ядях много сладко, това не ми се отразяваше на теглото, но някак постоянно се чувствах грозна. Знам, звучи абсурдно, но откакто ограничих захарта, станах сякаш по-красива. Вече си хапвам сладко само от време на време.“ – споделя домакиня от Варна.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.