Случайно ли губим или чупим вещи? Ето поличбите

0
331

Всеки е чупил или губил вещи

Загубените вещи са нещо, което ни се случва в ежедневието. Чупили сме и предмети, когато вършим някаква работа. Нашите предци са вярвали, че в губенето и чупенето на вещи има определени поличби.

вещи
Какво означава, ако загубим вещи

Те са вярвали, че всеки предмет има „душа”. Ето защо, ако някоя вещ „ се държи странно”, губим я, чупи се или изчезва мистериозно, значи има обяснение.

Ако ви се счупи токче, това означава появата на ново гадже. Само че връзката ще ви донесе разочарование, фалшиви надежди. Според поверието, ако счупите гребен, означава клюки. Които хората ще разпространяват за вас. И още, по-малко споделяй плановете и личните си проблеми.

Чупите ли обецата си-ще научите тайна. Ще разберете дълго прикривана тайна.Според поличбата, ако звънецът на входната врата е спрял да работи изведнъж, това вещае следното.



Мислите прекалено много за другите, живеете с техните проблеми. Време е да „превключите” върху себе си и близките си. И да не разказвате непрекъснато за семейните си проблеми.

Спрял ли е часовника, значи някои важни неща ще замрат.Ако ви се счупи часовника на ръката, поверието гласи да не давате този ден пари на заем. Защото едва ли ще си ги получите обратно.

Загубите ли химикалка, важен въпрос ще се реши без вашето участие.

Загубите ли ключовете от дома си, това говори за силна умора и желанието ви да останете сам. Ако ключовете са изгубени извън дома ви, това разкрива, че не се чувствате щастлив. И дори се намирате на ръба на депресията.

Загубени вещи разкриват какво ни липсва или не намираме в ежедневието си. Такова е положението и със загубените ръкавици. Според поличбата това гарантира бързо освобождаване от дълго притесняващите ни проблеми.

Загубата на малка сума пари гарантира, че предстоят големи загуби в отношенията и делата ви. Ако сумата е голяма-това е добър знак. Означава край на черния период в живота ви. Идват щастливи дни!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.