Съветите за здраве на Гал Сасон

0
221

Храната и движението са от основна важност

Астрологът Гал Сасон даде изключително полезни съвети за здраве.

Със сигурност няма да сгрешите, ако ги следвате.

Гал Сасон
Храната и движението са от основна важност

Гал Сасон посочва, че начинът на хранене е от огромно значение за живота и здравето ни. В този ред на мисли трябва да сме много отговорни и внимателни към онова, което поставяме на трапезата си.
Не трябва и да забравяме, че днешните продукти не са онези, които са били някога.

В миналото хлябът, млякото и месото са били много полезни. Днес обаче те са едни от най-вредните храни като се има предвид, че съдържат редица консерванти и хормони.
Гал Сасон посочва, че е много важно да сме наясно с произхода на храните, които слагаме на трапезата си.Освен това каквато и храна да сме подбрали за трапезата си, не трябва да си позволяваме да преяждаме, категоричен е той.
Препоръчва да заложим на честия прием на смутита и пресни сокове, но с изричното уточнение, че трябва да са от органични плодове.

Гал Сасон твърди, че по нашите ширини растителната храна е с отлично качество и би било престъпление, ако не се възползваме от това преимущество.
Разбира се не на последно място, от огромна важност за здравето, е движението. Не е задължително да посещавате фитнеса, но е добре да намерите своя спорт, пише ezine.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.