Нещо страшно се случи с Кремена Халваджиян

0
308

Изследванията установили, че се е натровила с пестициди

Половинката на продуцента Магърдич Халваджиян – Кремена Халваджиян, преживя истински ад.

Кремена Халваджиян
Изследванията установили, че се е натровила с пестициди

Близки до семейството издават, че Кремена Халваджиян е паднала в жертва на хранително натравяне. До това й състояние се е стигнало, след като е консумирала салата.

Предвид приближаването на пролетта и необходимостта от прочистване на организма от токсините, натрупали се през зимата, Кремена Халваджиян минала на разтоварваща диета.
В продължение на цял ден тя консумирала само плодове и зеленчуци.

И през ум дори не й минавало, че това хранене може да й създаде такива проблеми.
Вечерта обаче Кремена Получила много тежък обрив, което наложило да потърси спешна лекарска помощ.Още на следващия ден й били назначени изследвания в частна клиника. От резултатите от направените изследвания станало ясно и кой е причинителят на обрива, изплашил Кремена Халваджиян и семейството й, пише ХотАрена.

В крайна сметка станало ясно, че неприятното кожно раздразнение се е появило като реакция на организма. Причината за това е, че половинката на продуцента е приела храна, пълна с пестициди.

Това обяснило всичко. Кремена Халваджиян обаче недоумява как е възможно подобно нещо. Тя посочва, че уж плодовете и зеленчуците са сочени за полезна храна, а в крайна сметка се стигнало до натравяне, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.