Репортер на Си Ен Ен взриви ефира с това, което направи

0
197

Този материал предизвика вълна от възмущение

Репортер на Си Ен Ен направо взриви ефира с действията си.

Журналистът Реза Аслан от Си Ен Ен, отнесе вълна от критики, след като докато снимаше материал, похапна сладко човешки мозък.

Си Ен Ен
Този материал предизвика вълна от възмущение

Запознати уточняват, че репортерът от Си Ен Ен е снимал материал, посветен на хинду канибалската секта в Индия.

Във въпросния епизод от серията „Вярващ“, Аслан успя да провокира отвращение и ужас у голяма част от зрителите на Си Ен Ен.
Представителите на индуизма в САЩ също останаха отвратени от видяното.Тулси Габард, който е единственият представител на индусите в Конгреса изрази възмущението си в Туитър. Там той написа, че изпитва силно притеснение от факта, че медия като Си Ен Ен използва влиянието си с цел увеличаване на страха у хората от индуизма.

Той посочва, че Аслан е искал да направи сензация с абсурдния начин, по който представя индуизма.
Той не само представя в изключително лоша светлина сектата от скитащи аскети, за да създаде зрелище, а сякаш е на обиколка из зоопарк, твърди Габард.

Демократът от Хавай е категоричен, че Аслан е представил фалшиви стереотипи по отношение на кастата, кармата и прераждането, с които индусите постоянно се борят.

Припомняме, че Аслан, който е родом от Иран, прекара известно време с групата Агхори. Именно те го поканили да хапне сготвен човешки мозък по време на един от ритуалите, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.