Масажирайте пръстите на ръката само няколко минути! (Болестите бягат през глава)

0
1645

Пръстите на ръката са много важни

Пръстите на ръката са не само „уред” за задържане. Пръстите на ръката ни са „генератори” на страх, тревожност, раздразнителност, неувереност. Масажирането им ще помогне да се отървем от отрицателните емоции. И куп болести.

ръката
Масажирайте пръстите на ръката

Палецът е пряко свързан с безпокойство и тревожност. Той контролира състоянието на стомаха и далака. Ако сте забелязали, че сте невротични или страдате от главоболие, просто го натиснете с другата ръка.

Упражнението трае не повече от 3-5 минути. Отлична гимнастика и за мозъка. Но не прекалявайте.

Показалецът е „отговорен” за страх, тревожност и объркване. Масажирането му влияе на лечението на бъбреците. Освен това облекчава болките в гърба и мускулите.



Ако се чувствате изморени и раздразнени, стиснете средния пръст за 3-5 минути.

Така ще се отървете от негативните емоции. И освен това се регулира работата на черния дроб и намалява кръвното налягане.

Пръстите на ръката са наистина изумителни инструменти за здраве.Безименният пръст премахва здравните проблеми с храносмилателната система. Ако го масажирате внимателно, ще се отървете от песимизма и много негативни емоции. Има положителен ефект и върху дихателната система, и намалява болките в гръдния кош.

Кутрето е „отговорно” за стрес и нервността. То контролира и самооценката. Помага при проблеми на нервната система и при болки в гърдите.Ако се чувствате недооценен, значи има липса на енергия и кръв в този пръст. Затова го масажирайте смело и нещата ще се подредят.

Натиснете центъра на дланта, направете 3 пълни цикъла на вдишване и издишване. После отслабнете натиска и повторете отново. Правете това няколко пъти. Помага при запек и диария.

Молитвеното стискане на пръстите на ръката също имат положителен здравословен ефект. Така се стабилизира състоянието на ума. Активира притока на кръв към бъбреците и червата.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.