Опитайте паниран сандвич: Няма да погледнете друг! (само за 20 минутки)

0
462

Този паниран сандвич е супер бърз, лесен и много вкусен

Предлагаме ви рецептата за паниран сандвич, в който ще се влюбите. И след него едва ли ще погледнете друг. Става само за 20-ина минутки, както сами ще се уверите.

паниран сандвич
Паниран сандвич – става повече от експресно, много е лесно, а е страшно различно и вкусно

Трябват ни осем филийки хляб (или повече, зависи от вас), масло, 200 грама кашкавал, 150 грама шунка, половин чаша прясно мляко, две яйца, една лъжичка брашно, един домат.

Това са супер евтини и експресни сандвичи, които са готови за няма и 20 минутки. Но пък са много по-вкусни и различни от традиционните, които си правим от години.

Първо трябва да си намажем филийките с маслото. Редим после върху тях парчета шунка, кашкавал и слагаме резен домат. Слепваме две по две филийките и после ги потапяме от двете им страни в прясното мляко.



След прясното мляко пък ги потапяме в яйцата, които вече сме разбили с брашното. Хубаво оваляни, филийките се слагат в тиганче, за да се запържат до зачервяване.

Щом са готови, ги поднасяме на трапезата, докато са още топли. Стават нещо невероятно и ако щете вярвайте, но хапнете ли ги веднъж, само така ще си ги правите.

Разбира се, вместо със солена, тези сандвичи могат да се направят по същия начин, но със сладка плънка. Просто сменяте продуктите и използвате мармалад, конфитюр или гъсто сладко. Както обичате и желаете.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.