Ето как се стига най-лесно до отслабване!

0
357

За отслабване е нужно да се знаят някои неща, които помагат за по-бързия ефект на процеса!

Не е тайна, че за едно отслабване е необходимо човек сам да положи нужните усилия. Той може да улесни целия процес, ако спазва определени правила. Излагаме на вниманието ви най-важните.

1.Дъвчете всяка една хапка най-малко 25 пъти.

2.Минимум едно от яденетата ви за деня трябва да е съставено само от сурови зеленчуци.

3.Ако ще ходите на купон, кръчма или друго място, където ще има много храна, изяжте предварително 2 сварени яйца. Така ще се заситите временно и ще можете да устоите на изкушенията по-добре.



отслабване
Спазайте правила за хранене, за да постигнете ефективно отслабване!

4. Поне веднъж в седмицата яжте варен ориз.

5. Винаги имайте около себе си сушени плодове. Ако ви се прияде нещо между храненията, точно това хапнете. Така няма да качите теглото си.

6. Пийте винаги вода преди хранене. Нека това да става от 10 до 20 минути преди да се яде.

7. Веднъж в месеца си правете ден само на вода и ябълки. Този плод е много полезен за постигане на отслабване, защото засища, а не влияе на теглото. Освен това има успокояващ ефект, понеже влияе добре на нервната система.

8. Намалете максимално солта. Трябва да не подсолявате манджите, защото по принцип в почти всяка храна се съдържа сол. Именно солта е причината за задържането на вода в организма, а оттам и за напълняването.

9. Ограничете доста алкохола. Позволявайте си най-много по 3 чаши вино седмично, но нека бъде сухо. Твърдите напитки и бирата се постарайте напълно да ги изключите от менюто си.

10. Спортувайте! Разбира се, в днешния свят все по-малко хора намират време за активен спорт. Затова просто можете да вървите повече. Ходете пеш на работа, ако е възможно, или просто се разхождайте из града.

Всички тези правила ще доведат до трайно и бързо отслабване, ако бъдат спазвани стриктно. Затова се постарайте да направите всичко от гореизброеното и ще се видите в огледалото с други очи.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.