Прераждане: Ето кой избор на душата предопределя целия й живот на земята!

0
629

Хората, които вярват в това, че е възможно да има прераждане, имат различни теории и за действията на душата преди това!

Когато се говори за прераждане, се има предвид връщане на душата на земята. Това е по-сложен процес, отколкото мнозина си представят.

Всъщност душата е най-невероятното нещо, защото може да съществува и самостоятелно, и вкарана в човешко тяло. Интересното е, че второто звучи по-скоро като затвор, но не е така.

Повечето проучвания показват, че човешката душа не е просто пионка, с която Господ раздава справедливост. Напротив, тя има думата при всяко свое прераждане.

От години се подмята тезата, че човек не избира родителите си, но истината е друга. Всъщност душата избира сама в кое семейство да пребивава по време на телесния си живот.



прераждане
Всяко прераждане е вследствие на избор на душата

Почти сигурно е, че лоши души не съществуват. Те стават такива под влиянието на греховния телесен свят.

Затова, когато още не се е стигнало до прераждане, всяка душа е добра и може да осмисли реално къде да бъде на земята.

Ако счита, че има да изкупва твърде много грехове от миналия си живот, душата избира бедно семейство, лоши родитедели или още по-тежки случаи, в зависимост какво точно има да изкупва.

Тук трябва да разграничим душата от духа. Зли духове има и те ни заобикалят всеки ден, но не могат да ни навредят. За дух се счита възможно най-грешната душа, тъй като е истинско наказание да си заключен между земята и отвъдното.

Веднага след прераждането си човек губи 50% от спомените си от миналите си животи. До 3-годишна възраст те изчезват напълно. Разбира се, има и изключения, но са малко.

Счита се, че точно заради това Бог е създал човекът да не може да говори като бебе. Така спомените му не могат да бъдат споделени и по този начин няма да се разпространят на земята.

Причината да се забравя всичко от миналото на душата, докато тя е на земята, е, че тя трябва да научи своя урок. Това няма как да стане, ако знае всичко за себе си.

Всички спомени се връщат веднага след смъртта на тялото.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.