Уникално: Безименният пръст на лявата ръка разкрива що за хора сме! (Виж в кой тип попадате)

0
362

Лявата ръка показва що за хора сме

Пръстите на лявата ръка показват много за характера ви. И най-вече безименния пръст на лявата ръка. Този пръст говори що за хора сме и какво притежаваме като личностни качества.

ръка
Безименният пръст на лявата ръка разкрива много

Пръстите на лявата ръка са като карта за това, което ни изгражда като хора. Именно в безименния пръст е закодирано част от нашия характер. Заради дължината на пръста на лявата ръка попадаме в три типа.

Първият тип принадлежи на тези от хората, чийто безимен пръст е по-дълъг от показалеца. При това положение виждаме един много красив човек срещу нас. И освен това имате чар, който е неустоим за останалите.

Освен това имате и други интересни качества. Вие сте доста по-амбициозен от останалите хора. И умеете да поемате рискове. Работите като инженери или като военни. Едни от вашите хобита е да играете шах или да решавате кръстословици.



Ако безименния пръст е по-къс от показалеца, попадате във втория тип. В този случай вие сте с високо самочувствие. Това често ви превръща в арогантни типове. Обичате да сте сам, но не сте саможив. Като човек сте ленив, обичате дълго да се търкаляте в леглото, преди да станете.

Не сте от хората, които първи поемате инициативата в една връзка. Изчаквате човека от среща да направи първата стъпка. Но се радвате на вниманието на отсрещния пол.

Третият тип е за хора, при които безименния пръст на лявата ръка е равен на показалеца по дължина. В този случай вие сте от миролюбивите хора. Не обичате скандалите, интригите, нито ги предизвиквате. Кавгите ви натоварват и затова упорити ги избягвате.

Вие сте от тези, които умеят добре да се организират. Намирате общ език с всеки. Вашият партньор може да разчита на вас във всичко. Влюбени ли сте, вие правите всичко за човека срещу себе си. Верни, грижовни и много нежни сте с половинката си.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.