Неразгаданите мистерии: И до днес учените нямат никакво обяснение за тях!

0
533

Все още съществуват неразгадани мистерии

Неразгаданите мистерии продължават да провокират умовете на хората. Какви ли не щуротии са се случвали през съществуването на човечеството. И до днес, в съвремието ни, за много от тях учените мъже нямат никакво обяснение. Но въпреки всичко те съществуват и предизвикват различни страхове у хората.

мистерии
Неразгадани мистерии-бродеща фигура на мъж

Такава неразгадана мистерия е жуженето на Уиндзор. Жителите на този град в Канада живеят с този шум от години. И никой не е успял да даде разумно обяснение на този прецедент.

Пулсиращият шум започва и спира изведнъж. Някои предполагат, че стряскащият звук идва от индустриална зона Зуг. Но той продължава да подлудява жителите на града.

Друг такъв необясним парадокс е неиндефецирана човешка фигура. Тя броди из лесовете на Швейцария. Вече десетина години из горите на различни швейцарски градчета се разхожда мъж с противогаз.



Той не разговаря с никого. Фигурата на човека е плашеща, но той не е агресивен. Ако се засрещнете, той само ви поглежда и отминава. Но и това си е доста стряскащо. Заснет е за първи път през 2013 година.

Един град все по-упорито мирише на котешка урина. Това е град Ню Касъл, Пенсилвания. Наскоро местните медии гръмнаха с тази новина. Но и досега никой не е успял да установи откъде идва тази смрад. Учените също нямат никакво логично становище.

Сред необяснимите мистерии е и поведението на китовете преди земетресение. През 2011 година на 21-ви февруари, 107 кита излизат на брега на Нова Зеландия. Само един ден след това мощно земетресение, 6,3 по скалата на Рихтер, удря страната.

Два месеца по-късно петдесетина кита акостират на японския бряг. И само шест дни по-късно земетресение от 9-та степен раздира държавата. 7.3 по Рихтер е земетресението, което унищожава Непал. Две седмици преди това 160 кита излизат на брега. Датата е април 2015 година.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.