Д-р Байкова даде страхотна диета за отслабване: Само след 7 дни тялото става като ново!

0
2428

Прекрасна диета за отслабване топи бързо всички калории!

За да се свалят килограми, трябва да не се действа на своя глава, а да се иска мнението на специалист. Един от най-големите в тази област е д-р Донка Байкова, чиято 7-дневна диета за отслабване върши страхотни неща с тялото.

В този режим на хранене, който диетоложката посочва, се иска най-вече правилно съчетаване на онова, което се яде. Това е важно да става по определени дни и тя дава точната формула.

През първите три дни се консумират само зеленчуци и плодове. Те трябва да са в суров вид. Понеже тези по магазините са пълни с пестициди и нитрати, д-р Байкова съветва, че е хубаво първо да се накиснат във вода с лъжица сода за хляб.

Важно уточнение е, че кореноплодните като цвекло и репични трябва да се обелват. В противен случай не са толкова полезни, даже са вредни.



диета за отслабване на д-р Байкова
Уникална диета за отслабване на д-р Байкова върши чудеса

Четвъртият ден нека бъде посветен само на извара и пълнозърнести храни. По този начин се постига леко захранване след 3-те дни на плод и зеленчук.

През петия и шестия ден от тази диета за отслабване се консумира само риба. Тя може да бъде печена, но не и пържена.

През последния, седми, ден се ядат само храни, които са богати на омега-3 мастни киселини. Такива са орехи, риба, спанак, боб и др.

Д-р Байкова съветва по време на 7-дневната диета за отслабване да не се поддаваме на алкохола и цигарите. Те забавят метаболизма и така свалянето на килограми става по-трудно осъществим процес.

Тази диета е за 7 дни и ефектът й се усеща още на осмия. Тогава тялото ще е свалило поне 5 кг., а защо не и 7, т.е. по килограм на ден. Може да бъде повторена след 7-дневна пауза. Повторенията могат да бъдат колкото желаете, но нека има винаги пауза между тях.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.