Какво разкрива цветът на името ви

0
232

Винаги намирате сили да се справите с трудностите, пред които ви изправя животът

Както вече споменахме в първата част, името има своя цвят.

За да разберете какъв е цветът на името ви, е необходимо да съберете числата, отговарящи на всяка от буквите му. Крайният резултат трябва да е едноцифрено число.

името
Винаги намирате сили да се справите с трудностите, пред които ви изправя животът

След като сте свършили всичко това, не ви остава нищо друго, освен да прочетете характеристиката, съответстваща на цвета на името ви.

Ето какво издава полученият резултат от буквите на името ви:



3 – ЖЪЛТО
Вие сте рядко срещани жизнерадостни и весели хора. Притежавате завидно количество положителна емоция и енергия, с които можете да заразите всеки. В същото време имате завидна интуиция и сте изключително самоуверени. Начинанията ви биват сполетени от провал изключително рядко. Може да се каже, че това е изключение.

4 – ЗЕЛЕНО
Притежавате завиден баланс между физическото и духовното. Умеете да бъдете позитивни и прагматични. Изключително последователни сте в действията си. Няма никакъв спор, че вие сте родени за лидери.

5 – СИНЬО
Непоправими оптимисти. Хората около вас често пъти ви се чудят откъде намирате толкова сили, че успявате да преодолеете всяка трудност, която се изпречи на пътя ви.
Най-силната ви черта е, че след всяка трудност продължавате смело напред, без травми и лоши спомени, пише drugitenovini.com.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.