Кристиян Малинов написа книга, която превзема пазара в САЩ (ВИДЕО)

0
355

Още една прекрасна новина в навечерието на Коледа. Младият  Кристиян Малинов е едва на 19 години, но неговата книга успешно превзема американския пазар

Талантливият автор е от Враца.

През 2012 г. на българския книжен пазар се появи „Недосегаем“. Това е уникална тетралогия, направена с изключително майсторство от  Кристиян Малинов, който тогава е едва на 17 години.

Младият Кристиян започнал да пише на тема фантастика още, когато бил на 11 години.

Неговият писателски талант бил провокиран от американската писателка Кристин Каст, която е автор на „Училище за вампири”.



kristian
Кристиян Малинов и неговите изключително интересни книги

В момента книгата на Кристиян Малинов е представена и на Кристин Каст. Българският й съименник се интересува живо от нейното мнение и дали смята, че е добре вампирите да не бъдат повече кръвожадни, а да помагат на хората.

Надареният майстор на перото  Кристиян Малинов е роден на 24 октомври 1995 г. във Враца.

Наред с писането, Кристиян рисува много добре и прави снимки на всичко нетипично, различно, необичайно или нестандартно, на което се натъкне из улиците на обичаната Враца – камъни, облаци, тротоари, жп линиите.

Тези неща го вдъхновяват да пише и той го прави умело.

Като изключим невероятния талант, който различава младия Кристиян Малинов от неговите връстници, той е напълно нормален български тийнейджър.

Обича да яде пържени картофки с много кетчуп.

Слуша музика, танцува. Обожава млечен шоколад.

Обича да гледа филми и да чете книги.

Кристиян има много приятели, с които обича да се забавлява.

Но младият Кристиян Малинов наистина е уникално момче. Например той казва, че ако животът поднесе някому лимони, той трябва да ги вземе, защото това са безплатни лимони.

За тази философия габровци биха му завидели изключително много, защото знаем, че те не обичат да дават, защото са пестеливи, но обичат да получават.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.