Това са вещите-вампири в дома ви

0
569

Избавете се от тях възможно най-бързо

Замисляли ли сте се колко вещи-вампири имате в дома си?

Ако все още не сте, то е крайно време да го направите.

вампири
Избавете се от тях възможно най-бързо

Задължително трябва да се избавите от тези вещи-вампири, тъй като те са извор на отрицателна енергия, която оказва пагубно влияние.

Сред най-големите вещи-вампири в домовете ни, са снимките на мъртви хора. За да не лишите къщата си от късмет, тези снимки задължително трябва да стоят в албума, а не да бъдат поставени на видно място.



Дрехите втора употреба, също са големи енергийни вампири. Често пъти те са натоварени с проклятие или някаква магия, която се предава на новия собственик.

Старите мебели също са сред нещата, които рушат спокойствието в дома ви. След като се избавите от тях, изхвърлете и всички ненужни дрехи. Такива са всички онези дрехи, които не сте слагали повече от 2-3 години.

На следващо място се нареждат вещите с некротична енергия . Тук влизат вещите на хора, които вече не са сред живите, кожи или препарирани животни.

Сухите цветя са следващото нещо, от което трябва да се избавите. Вероятно пазите някой букет, който вече се е превърнал в хербарий заради скъпите спомени. Имайте предвид обаче, че в такъв случай той започва да излъчва отрицателна енергия, пише drugitenovini.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.