Тя бе насилена на 17 г., но не направи аборт! Днес синът й е световна звезда

0
561

Това е пример как от нещо ужасно може да произлезе нещо страхотно! Ако беше направила аборт, животът й днес щеше да е в пъти по-лош! Доказателството е Джъстин Бийбър!

Животът ни поднася какви ли не странности. Когато преживееш някой ужас, понякога не подозираш колко хубави мигове ще произлязат от него. Така се получава най-често при жените, жертви на насилие, които не са направили аборт. Една от тях е майката на Джъстин Бийбър.

Таква е историята на Пати Малет. 41-годишната майка на световната звезда Джъстин Бийбър. Певецът, заченат по най-жесток и престъпен начин, днес е благодарен за всичко на майка си.

Когато е на 17 г., Пати бива насилена от непознат мъж. Случва се най-лошото за една тийнейджърка след това – забременява.

Повечето жени в нейната ситуация прибягват до аборт, но тя не го прави. Това днес определя като най-умното си решение.



Джъстин Бийбър и Пати Малет
Джъстин Бийбър има защо да бъде благодарен на майка си

Всъщност първоначално Малет не иска да живее. Още преди да научи, че е бременна, тя е в ужасна депресия от случилото се. Прибягва дори до опит за самоубийство, като се хвърля пред камион, но за щастие шофьорът реагира навреме.

В крайна сметка Пати ражда син, когото кръщава Джъстин. Тогава тя не подозира колко правилен избор е взела, че не е направила аборт.

„От мига, в който го чух, нещо в мен сякаш пламна. Вече знаех, че съм постъпила правилно.“ – споделя днес майката на Джъстин Бийбър.

Тя и синът й заживяват сами, бащата никога повече не се появява и дори не разбира за съществуването на детето. Интересното е, че днес той гледа Джъстин по телевизията и даже не подозира, че му е баща.

Пати Малет разкри драматичната си история в книга, която само за дни се превърна в бестселър. Там тя разказва подробно как се е чувствала след престъплението срещу нея и забременяването.

Джъстин Бийбър днес живее в САЩ, но все още посещава често майка си в Канада. Певецът се има за щастливец, че е бил отгледан от толкова силна по характер жена.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.