Рядка вкусотия е този кейк с круши: Винаги се получава перфектно!

0
599

Този кейк с круши ще ви накара да питате и за още

Предлагаме ви рецептата за кейк с круши, който е един от най-вкусните десерти, които сме опитвали. В никакъв случай не го подминавайте, защото със сигурност ще искате още и още.

кейк с круши
От този кейк с круши и името може да си забрави човек, разкошен е

Трябват ни 250 грама маргарин, 220 грама захар, четири яйца, 400 грама брашно, едно пакетче бакпулвер, 50 грама какао, три лъжички прясно мляко, 500 грама пресни круши, две лъжици олио, две лъжици брашно, десет лъжици пудра захар.

Първо трябва да оставим маргарина на стайна температура, за да омекне. А после го разбиваме с яйцата и с 200 грама захар. Брашното го разбъркваме с бакпулвера и ги добавяме към предишната смес с яйцата и маргарина.

Две трети от тази получена смес поставяме в една форма за кекс, която преди това сме намазнили с олио и сме наръсили с брашно, за да не лепне по стените.



Смесваме прясното мляко, какаото и останалата една трета от сместа и хубаво ги разбиваме. Тази получена смес също я добавяме във формата за кекс.

След това измиваме пресните круши и ги оставяме да изсъхнат. Нарязваме ги после на четири парчета и ги подреждаме върху готовата смес във формичката.

Пъхаме кейка във фурната, където го оставяме да се пече за около 60 минутки на температура от 170 градуса. Когато видим, че е вече напълно готов, го оставяме първо да изстине.

След това го поръсваме обилно с пудрата захар и можем сладко, сладко да си го хапнем. А повярвайте, че наистина ще ви е сладко, защото този кейк с круши става голяма разкошотия.

Всички го харесват, защото е много ароматен и апетитен. Един от най-лесните и хубави десерти, които сме правили. Ако следвате указанията, ще ви се получи идеално.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.