Човешката душа мъж или жена е преди раждането? Виж истината!

0
481

Каква е истината за човешката душа преди да се слее с тялото?!

Един от най-сложните въпроси е за човешката душа и какво се случва с нея извън тялото. Тя се намира в такова състояние преди раждането и след смъртта.

Интересен е казусът дали душата има пол. Отговорът обяснява до голяма степен различните ориентации на хората, които са истински бум през 21 век.

Последните проучвания показват, че човешката душа е безполова. Тя става мъж или жена в момента на идването й на земята.

Според специалистите в тази област, Бог е направил така, че душата да влезе в мъжко или женско тяло, за да може човешкото поколение да се възпроизвежда.



душа
Човешката душа е нещо много сложно

Интересното е, че тялото е в състояние да влияе на душата. Когато двете се слеят, те образуват нов субект, който вече има влечение към мъже или жени, в зависимост какъв е той. Това се случва чрез човешкия мозък.

Установено е отдавна, че една душа сама избира семейството, в което да се роди като човек. Затова се счита, че тя избира и дали да бъде мъж или жена по време на телесния си път.

Възниква въпросът, щом всичко е предначертано, защо има хора с различни вкусове в любовта, които са от т. нар. тип на противоестествените.

Отговорът е на физическа основа. От много години е прието, и то с право, че един различен човек се ражда такъв, а не става с времето. Ако е станал късно, той просто не се е бил осъзнал по-рано.

Според повечето вярвания, в тялото му от малък има по-голям брой от необходимото мъжки или женски хормони. Другият вариант обаче е свързан с душата.

Алтернативните духовни лица не изключват версията една такава душа просто да е направила грешен избор за тяло, в което да влезе (най-грубо казано).

По принцип един такъв избор може да не е случайност, а напълно съзнателен. Счита се, че душата сама се наказва за грехове от предишни животи. Затова например може да попадне в тяло, което през целия й живот на земята да я измъчва и да я кара да се чувства като в затвор.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.