Ето как да разберем, че ни е направена черна магия!

0
1254

Много от злонамерените хора прибягват до черна магия, когато искат да навредят на някого, когото не харесват!

За жалост правенето на черна магия не е нещо старо и умряло през вековете. То все още съществува, при това се среща много често.

Към този метод прибягват обикновено хора, подвластни на дявола. Той им вдъхва само лоши компоненти в душата. Такива са злобата и завистта, които най-често водят до черна магия.

Сигурно на много от вас се е случвало да има дни, месеци, дори години, в които сякаш всичко е срещу вас. Това не е само чувство, а най-вероятно наистина е така, тъй като вселената е настроена негативно към вас.

За да спрете целия този лош процес, трябва да се вгледате в себе си и да видите това, което ви пречи да сте щастливи. Черната магия има своите признаци, но те рядко се разпознават от самия човек, понеже той не умее да вниква в душата и живота си.

черна магия
Черна магия е нещото, което може да ви навреди ужасно много

Най-често омагьосаните хора са затворени. Те не обшуват много или ако го правят, това е по принуда и ги дразни. Ако ви дразнят социалните контакти, трябва да се замислите сериозно.



Когато си жертва на черна магия, поведението ти се променя рязко. Както си стоиш, си способен да избухнеш от най-малкото. Това говори за вътрешно противоречие, душата не може да бъде в мир със себе си.

Депресията е може би най-явният признак на черната магия. Тогава на човек не му се прави нищо, дори понякога не му се живее. Така той става безполезен за света, което води до влошаване на живота му, което пък е целта на този, който го е омагьосал.

Влошеното здраве също може да бъде признак на черна магия. Ако ви застигнат изведнъж проблеми от този тип, без да е имало никаква реална причина, то може съвсем спокойно да се считате за жертва на лоши помисли.

Всички други проблеми могат също да значат черна магия. Такива са например финансовите или любовните.

По принцип трябва да се избягват хора с лоша енергия и нечисти помисли. Те са в състояние да навредят на положителните личности само чрез силата на мисълта. Ако направят черна магия, вече става наистина страшно.

Магията обаче обикновено се прави чрез някакъв пряк досег с жертвата. Тоест трябва да има негова вещ или нещо подобно. Примерно един от най-честите начини за черно омагьосване е чрез пръст от гроб, която се слага в цвете под формата на подарък.

Нашият съвет е да не приемате подаръци от всекиго, защото не знаете какво се крие в тях.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.