Стана ясно защо монасите от Атон не боледуват от рак! (Ето тайната им)

1
335

Монасите от Атон не боледуват от страшни болести

Монасите от Атон не се разболяват от рак и други страшни болести. Това вече е научно доказано. Според учените от Медицинския университет в Кеймбридж това не е просто легенда. Те, заедно с учени историци, са установили назад във времето, че това е безспорен факт.

монасите
Монасите от Атон не боледуват от рак

Специалистите са проследили периода от хиляди години назад, за да стигнат до съжденията си. Нещо повече, сега средната продължителност на монасите от Атон вече е 94 години! Този факт не изненадва жителите на свещената планина.

За да са жизнени, физически и психически здрави, те използват специална диета. Планинските хора от Света гора не ядат мазни и тлъсти храни. Те не ядат месо, но диетата разнообразяват с риба и сирене, което произвеждат сами.

Освен това упражняват физически труд на открито. Произвеждат плодове и зеленчуци, отглеждат домашни животни и берат билки. Те произвеждат сами билков зехтин, за да овкусяват ястията си. Спазват и следните правила.



Монасите от Атон са категорични правилото, че спокойната душа и чистата съвест са най-добрите лечители. Съветват да се излиза на открито, в гората и планината винаги, когато има такава възможност.

Постепенно да се откажем от консервираните храни, които се продават по магазините. Монасите от Атон са категорични, че най-добра е домашно приготвената храна. Понеделник, сряда и петък те правят истински пост, цяла година.

Препоръчват непременно да се отдели няколко часа на ден за спорт или за физическа работа. Опитайте се да сложите в ред интимния си живот. Намалете броя на сексуалните актове до 3-4 на месец, са още от правилата им.

Монасите от Атон съветват също да се откажем от вредните навици, като пушене и употреба на алкохол. Или да пием вино, което сами сме си произвели. Тази проста житейска философия на божите служители ги предпазва от рак и други страшни заболявания, категорични са и спецовете.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Как да поканим монасите от Атон на обмяна на опит – по коя ли Програма…

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.