Шестте двойки зодии, които не си пасват в любовта!

0
330

Някои зодии просто не са създадени да бъдат заедно!

Всеки човек е строго индивидуален. Тази индивидуалност идва донякъе и от астрологическата му съдба. Различните зодии имат различни характеристики.

Както има зодиалкални знаци, които си пасват, така има и такива, които изобщо не биват да имат любовта връзка. Между тях просто няма да се получи, дори да го искат с цялата си душа.

Такива са:

Телец и Скорпион – Това ще бъде връзка, обречена на лъжи, ревност и себепоглъщане.Овен и Везни – За приятели са идеални, но в любовта между тях няма доверие и правилна комуникация.

зодии
Не всички зодии си пасват помежду си

Близнаци и Риби – Прекалено големи различия в емоциите, а и начина им на изразяване.

Рак и Водолей – Тук има колебания между егоизъм, победа над другия и нерабиране във връзката.

Лъв и Козирог – Два прекалено горделиви знака, които не могат да решат кой да води във връзката.

Дева и Стрелец – Взаимоотношения, в които изневярата и предателството винаги ще бъдат на дневен ред.

Любовта по принцип не признава ограничения, бариери и правила. Тя се случва. Ние се влюбваме, независимо дали в правилния или неправилния човек.

В началото си мислим, че сякаш нищо не би могло да попречи на тези красиви отношения, но с времето нещата стават други. Започват да излизат на дневен ред малки нещица, които дразнят другия. Те често са вследствие на техните зодии.

Гореизброените двойки зодиакални знаци със сигурност ще останат разочаровани, ако започнат любовна връзка помежду си. Дори между тях да има химия, това няма да бъде достатъчно, защото имат тотална несъвместимост.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.