Вижте тези пълнени хлебчета: И името си ще забравите като ги опитате, толкова са вкусни!

0
330

Тези пълнени хлебчета с шунка и яйца ще ви накарат да се влюбите в тях

Предлагаме ви рецептата за уникални пълнени хлебчета с шунка и яйца, в които ще се влюбите от първата хапка. Много, ама много вкусни са и стават за отрицателно време.

пълнени хлебчета с шунка и яйца
Чуднички и страшно бързи за приготвяне са тези пълнени хлебчета с шунка и яйца

Трябват ни пет-шест малки хлебчета земел, пет-шест яйца, масло, 200 грама шунка, две-три майонези, две-три лъжици горчица, 200 грама кашкавал.

Първо трябва да си нарежем шунката, а после да я смесим с горчицата и с майонезата. Взимаме след това питките и на всяка от тях отрязваме по едно капаче от едната страна.

Издълбаваме после половината от вътрешността на хляба, намазваме ги с масло и ги пълним с готовата вече плънка. Следва да чукнем по едно яйце на всяка от питките и да ги поръсим с настъргания кашкавал.



Предварително си загряваме фурната на 180 градуса и пъхаме в нея направените вече пълнени питки. Запичаме ги до готовност, като обикновено им трябва малко време.

Общо взето тези вкусни пълнени хлебчета стават за хапване след има-няма 30 минутки. При това с цялостното им приготовление. А са наистина различни и много по-вкусни от обикновените сандвичи.

Сами ще видите, че само веднъж да ги опитате, няма да искате и да чуете повече за нормална филия хляб, намазана с нещо си. Тези са апетитни, богати, а и като са запечени, стават двойно по-изкушаващи.

Пожелаваме ви да си ги изядете с огромен апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.