Сайтът cashcredit.bg с редизайн – интуитивен, лесен за употреба и с изчистен дизайн

0
255

Съвременните тенденции в развитието на уеб дизайна изцяло отговорят на нуждата на хората един сайт да бъде лесен за употреба и да не се налага да се губи много време в лутане в менюта. А когато става дума за бърз кредит, който най-често е небходим сега и веднага, лесния достъп и бързата връзка с Кеш кредит са не просто тенденция, а задъжителен елемент от уеб платформата.

CashCredit Затова, ние създадохме нов, иновативен сайт с гениално лесен за управление калкулатор за бърз кредит, възможност за кандидатстване и одобрение до 6 минути и проследяване на дължимите суми.

Целта ни е максимално да улесним клиентите, достъпили сайта, без да ги натоварваме с излишна информация и ненужно много детайли. Защото, както казват хората – гениалните неща са прости.

Любов от пръв клик

Реализацията на редизайна и всички функционалости на cashcredit.bg е поверена на една от водещите компании с опит в реализация на корпоративни и имиджови уеб платформи- Студио X. Заедно успяхме да открием формулата да бъдем максимално user friendly.



Новата платформа е подчинена изцяло на идеята да бъде максимално чиста откъм дизайн концепция и реализация. В cashcredit.bg добавихме няколко функционалности, които ще ви накарат да вдигнете палеца нагоре:

  • Калкулатор, който изчислява сумата и срока за връщане, според индивидуалните възможности на всеки от нашите клиенти. Той е първото нещо, което се вижда, щом отворите сайта – с два курсора, които определят съотношението сума и срок.
  • Респонсив дизайн, който позволява лесен достъп на сайта през всякакви устройства – компютър, таблет или смартфон. Най-важното, е че навсякъде и по всяко време можете да отворите cashcredit.bg и да видите всичко, което ви интересува;
  • Персонални оферти и отстъпки според нивото в нашата лоялна програма, както и много подаръци. За да видите всичко това, влезте в профила си или се регистрирайте.
  • За максимално улеснение вече ще може да се кандидатства дори и през Viber. Услугата ще ви насочва стъпка по стъпка, а на нашия сайт може да научите как.

Клиентите преди всичко

За всички лоялни клиенти, които плащат вноските си навреме, Кеш кредит предлага нова програма – Кеш Клуб. Това е лесен и стимулиращ начин да се печелят подаръци, отстъпки и други изненади.

През април всеки първи кредит КЕШ НА ДЕН е с 0% лихва за целия срок на кредита и за всички нови клиенти, кандидатствали онлайн.

А, за да сме сигурни, че късметът няма да подмине нашите клиенти, сега всички, усвоили кредит над 400 лв., получават и лотариен билет, с който да изпробват късмета си.

За по-любопитните от вас сме предвидили блог, с финансово полезна информация, където ще можете да следите отговори на често задавани въпроси за кредити и полезна информация финансовите пазари.

И още много на www.cashcredit.bg

 

 

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.