Научете първата буква на мъжа срещу вас и веднага ще разберете какъв е в любовта

0
390

Една буква, а издава толкова много

Ако имате интерес към някой от представителите на силния пол и искате да узнаете какъв е той в любовта, то няма да имате никакви проблеми.

любовта
Една буква, а издава толкова много

Разбира се не можете да го попитате директно, при положение че се познавате отскоро. За сметка на това обаче е достатъчно да научите първата буква от името му и вече всичко ще е ясно.
Любовния му живот ще се разкрие пред вас като на длан.

Ето какво издава за любовта първата буква на вашия избраник:

А
Енергичен и пълен с изненади. Той кипи от романтика и страст. Изключително грижовен е, но в никакъв случай не му отнемайте свободата.



Б
На пръв поглед изглежда студен, но в действителност кипи от емоции. Изключително самостоятелна личност. Когато създаде сериозна връзка, остава верен докрай.

В
Той е непоправим идеалист и мечтател. На каквато и възраст да е, не спира да вярва в любовта. Копнее за обич и топлина. Понякога е доста разсеян и непостоянен. Жената до него трябва постоянно да го изненадва с нещо.

Г
Този мъж е изключително креативен. За разлика от мнозина, той иска първо да осигури нормални условия за живот и едва тогава може да помисли за сериозна връзка. Женските капризи са му противопоказни и не ги търпи дълго време.

Д
Пред жените е доста стеснителен, но в компания, е веселяк.
Не обича някой да се рови в съкровените му кътчета. Не умее да изразява чувствата си.

Е
Той е идеалният любовник. Умее да омайва жените. Това идва да подскаже, че изневерите не са му чужди. За да не му доскучае, трябва да поддържате тръпката на връзката ви жива. Изпуснете ли огъня на страстта да угасне, можете да сте сигурни, че ще я потърси на друго място, пише bg-astrology.net.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.