Починалите ни близки са около нас: Това са няколко абсолютни признака!

0
460

Всеки иска да види още веднъж починалите си близки

Нашите близки, преминали от другата страна, често ни помагат. Те са до нас, но ние не ги виждаме. Те идват, за да ни кажат, че вече са в преминали успешно в отвъдното. Но идват, за да ни подкрепят. Един от най-трудните моменти за нас, живите, е именно когато се прощаваме с любимите си хора.

близки
Починалите близки са около нас

Тяхното посещение е начин да ни покажат, че подкрепят вашия избор. И ги е грижа за вас. Или просто искат да ви кажат, че ви обичат и ви наблюдават. Като ви дават усещане за спокойствие и обич.Ето някои признаци, че това наистина е така.Случвало ни се е да усещаме изведнъж някакви аромати.

Без видимо да ги имаме около себе си. Които са били любими за тях, като цигарен дим, парфюми, цветя, одеколон или мирис на храна. Това е сигурен знак, че любимите ви близки хора са около вас.

Другият категоричен знак за тяхното присъствие е да видите кола. С техните инициали в номера си. И това да се повтори няколко пъти на ден. Близките ви, преминали в отвъдното са при вас и при този случай.Когато чувате любима тяхна песен или мелодия по радиото, и телевизията. И то точно, когато си мислите в този момент за тях.

Примигванията на лампата е отново сигурен знак, бе любимите ви хора са около вас. И се стремят да ви направят само добро.Сигурен признак за тяхното присъствие е и изречени слова. Любими или обичайни думи или техни фрази, които са използвали приживе. Но изказани от други хора.

Домашните ви любимци се взират без причина в „нищото”. И започват да лаят или мяукат. Това означава едно-починалите ви близки са до вас. Те са тук и когато видите „случайно” еднакви числа на компютъра или часовника си.

Безспорно починалите ви близки са тук, когато ви идват гости. При положение, че в този момент видите пеперуда или птичка на терасата, или на прозореца. Появата им е техния начин да ви докажат, че успешно са минали от другата страна. И идват при вас, за да ви подкрепят.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.