Жестокостта на съдбата: Тя отказа 900 евро, за да взима 8 бона, но на висока цена!

0
252

27-годишната Ана печели луди пари на висока цена!

Съдбата на красивата украинка Ана е белязана от мотото „на висока цена“. Всичко, което тя прави, е именно на такава стойност.

Преди около 6-7 години тя се мести от Киев в Рим. Безработицата в Украйна я смазва, тъй като има две деца за отглеждане.

Ана е майка на близнаци и в името на тях решава да емигрира. Те остават при баба си, нейната майка.

В Италия обаче късметът не се усмихва на блондинката. Тя така и не успява да си намери работа и накрая се принуждава да продава тялото си, за да преживява.



Тя печели на висока цена
Ана печели много, но на висока цена

Въпреки срамния начин, по който изкарва прехраната си, украинката е доволна, защото печели по цели 8 хил. евро на месец. Така тя си позволява живота, за който е мечтала, а и може да помага на семейството си.

Ана е отказала да живее с 900 евро на месец. Именно това е сумата, която се дава на Апенините под формата на социална помощ.

„Не мога да живея с тези пари, сега изкарвам 8 пъти повече.“ – казва украинката.

Интересен факт е, че тя е доста интелигентна. Чете редовно книги, когато не е на работа. Любимият й автор е Достоевски.

Въпреки че им помага много с пари, семейството на Ана не приема добре живота й. Майка й често й вдига скандали, когато си идва в родината.

„Тя не приема, че продавам тялото си, но аз трябва да мисля за бъдещето. В нашата професия след 30 г. си никоя.“ – разказва още украинката.

Макар всичко, което прави, да е на висока цена, Ана не съжалява за избора си, защото така си е осигурила висок стандарт на живот. Работи напълно сама и не отговаря за действията си пред никого.

Работното място на украинката е улицата, но приема поръчки и у дома. Клиентите й засега са много, тъй като тя се води изкусна майсторка на този вид любов.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.