Диетата за отслабване, с която ще изгубите 7 кг. за две седмици

0
471

Със сигурност ще останете доволни от резултатите

Ще ви разкрием диетата за отслабване, която се превърна в истински хит сред дамите, желаещи да се избавят бързо от излишните килограми.

отслабване
Със сигурност ще останете доволни от резултатите

Диетата да отслабване се основава на обилното похапване на таратор. Освен освежаващ, той се оказва и доста засищащ. Със сигурност диетата за отслабване с таратор няма да ви държи гладни.

Благодарение на нея не само ще нормализирате перисталтиката на червата, а и наистина ще се избавите от няколко излишни килограма.
Задължително добавяйте и чесън към таратора. Той пък на свой ред подобрява значително състоянието на косата и кожата и подсилва имунната система.

Не забравяйте и за копъра. Той е източник на редица важни витамини, минерали и полезни съставки. Те ще ви бъдат от полза при нервност, безсъние, стомашни неразположения, анемия, менструални смущения и др.



Диетата за отслабване с таратор се спазва в период от 14 дни. След това постепенно трябва да се върнете към предишния си начин на хранене.

Ето я и самата диета:
Закуска: 2 сварени яйца или купичка мюсли с плодове
Обяд: таратор, колкото можете да изядете
Следобедна закуска: отново таратор в избрано от вас количество
Вечеря: таратор в достатъчно за вас количество

Не добавяйте по много сол в таратора, тъй като както знаете, тя води до задържане на течности в организма, пише gotvach.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.