Седмичен хороскоп от 22 декември до 28 декември 2014 г. – 1 част

0
428

Вашият седмичен хороскоп (от 22 декември до 28 декември 2014 г.) – част 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп работата ще ангажира вниманието ви през настоящата кратка трудова седмица. Трябва да успеете да приключите с всички дела, за да се насладите на идващите празнични дни. Сега е моментът да поставите и основите на бъдещото движение нагоре в професионален план. Вероятно изненадите от близки и приятели ще надминат очакванията, затова намерете малко време и се подгответе добре.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) През тази седмица е желателно за всичко да се доверявате на своите усещания и интуиция, а логическите умозаключения оставете за друг път. Те по-скоро може да ви доведат до задънена улица, отколкото да помогнат в заплетена ситуация. Настъпва подходящо време за нещо ново – експериментирайте с каквото ви хрумне! На предстоящото парти ще изгрее вашата звезда!

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Изглежда всички трудности остават назад и през настоящата седмица може да почивате на лаврите. Най-тежката, но приятна задача ще бъде подготовката за идващите празници. Отпуснете се и помислете добре, за да не пропуснете някой важен за бъдещето ви човек, когато уточнявате списъка на гостите за вашето парти.

РАК (22 юни – 22 юли)  Според вашия седмичен хороскоп настоящата седмица се отличава с невероятна активност. Увеличават се вашите изисквания, а също така критичността към себе си и околните. Близките контакти и откровения диалог са полезни за изглаждане на недоразуменията. Сега за своите идеи може да получите подкрепа от най-неочаквани места и разбира се от близките хора.Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!

ЛЪВ (23 юли – 22 август) През тази седмица е желателно да посветите повече време на себе си и по-малко на другите. Само така ще успеете адекватно да оцените създадената ситуация, като избегнете излишното напрежение в отношенията. Не се притеснявайте от възможни конфликти и защитете своята позиция. Вие заслужавате нещо повече и точно сега е моментът да го получите!

ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия седмичен хороскоп все още е рано за отпускане. Съсредоточете се върху приоритетните задачи, защото настоящата седмица е решаваща за успешния финал. Проявената последователност и упоритост ще доведе до благоприятна промяна на финансовото състояние. Запазете сили, за да се насладите на невероятните изненади от любимите хора. Вие ги заслужавате!

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.