Мощно: Тази смес изсмуква подаграта като прахосмукачка! Казваме „чао” на болката

0
1435

Тази смес ни спасява от подаграта

Уникалната рецепта ни отървава от кошмара на подаграта. Болестта е твърде болезнена и в напреднал стадий може да доведе и до обездвижване. От подагра страдат повече мъжете, но и нежния пол не е застрахован от болестта.

подаграта
Подаграта се лекува с тази смес

Подаграта е метаболитно заболяване. Тя води до възпаление на ставите, подуване и скованост.

При по-тежки случаи болезнеността може да обхване целия организъм само за няколко часа.

Болестта е вследствие претоварване на организма ни с пикочна киселина. Основната причина за това е неефективното отстраняване на отпадъците или прекомерно натрупване на токсини.



Киселината се получава при естественото разграждане на пурини. Тези вещества се намират в нашия организъм, както и в някои храни.

Когато бъбреците ни не успяват да отстранят пикочната киселина, кристалите се натрупват около ставите.

Те се подуват, стават болезнени при допир и предизвикват скованост и трудност при движението. Внезапна болка в ставите и деформираност, подуване са още признаци, че страдате от това заболяване.

Има много начини да се отстрани пикочната киселина от тялото ни. На първо място да променим диетата си. Препоръчва ес повече консумация на плодове, зеленчуци, не тлъсто месо. Да се ограничат консумацията на захар и на тестени изделия.

Задължително да се пие повече вода. Течността предизвиква детоксикация на организма и изхвърляне на пикочната киселина от организма ни.

Съществува и уникален домашен лек, който облекчава болките и лекуват заболяването. Но задължително продуктите трябва да са пресни.

За целта ни е необходимо следното. Една чаша сок от череши, един ананас, 1-2 супени лъжици куркума, 3-4 лъжици настърган джинджифил. И мед за подслаждане. Ананасът се обелва, нарязва се на парчета и се пасира.

Прибавят се и другите продукти и се пасират. Сместа се съхранява в хладилника. Пие се по една кафена чашка преди хранене. Този домашен лек против подагра е уникален действа безотказно.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.