Тези ритуали на Великден ще ви донесат щастие и здраве

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Ако на Великден по невнимание си ударите лакътя, това е знак, че бившият ви все още мисли за вас

Като на всеки голям празник и Великден има своите ритуали, които се спазват за щастие и здраве в семейството.

Великден

Ако на Великден по невнимание си ударите лакътя, това е знак, че бившият ви все още мисли за вас

В нощта срещу Великден трябва да вземете вода от кладенец или да налеете от чешмата в кухнята. С тази вода напръскайте целия дом. Смята се, че по този начин ще прогоните надалеч злото, лошите мисли и греховете от дома си.

Ако в седмицата преди Великден се е появила на бял свят рожба, то тя ще бъде изключително щастлива в живота и ще успява във всяко едно начинание. Освен това ще се радва на добро здраве.

Жените, които все още не са сключили брак, трябва да кажат следните думи няколко минути преди настъпването на Великден: „Възкресение Христово, моля те изпрати ми мъж, който ще ме направи щастлива.“. поверието гласи, че на Великден се изпълняват всички любовни желания.Ако на Великден по невнимание си ударите лакътя, това е знак, че бившият ви все още мисли за вас. Той не може да ви забрави и иска да ви върне обратно в живота си.

Ако в чинията с храната ви падне някакво насекомо, това е знак, че стар приятел ще ви се обади и ще поиска да се срещнете. Тази среща ще преобърне живота ви, пише zajenata.bg.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар