Чудо: Образът на Христос се появи на дънер! (Ето още от необяснимите видения)

0
407

Христос отново се появи

Христос се появи на дърво. Ликът на Исус Христос се е появил на дърво в Аржентина. Ликът на Божия син бил забелязан от човек, който участвал в санитарна сеч на дърветата в гората.

Докато разчиствали, на един от пъновете блеснал образа му. Местото било посетено от много вярващи. Те го наричали „чудото”. Образът на Христос си личи много ясно.

Христос
Ликът на Христос се появи на дърво

Веднага местото било посетено от много болни. Там отишли да търсят спасение хора и деца с увреждания, да измолят лек от тежки болести, да се помолят за рожба.

Не само лика на Спасителя, но и раните, от които тече кръв са нещо, което учените не могат да обяснят защо се случва.



Явлението се нарича стигма. Появява се при мъже и жени. От раните по различни части на тялото тече кръв от раните. Кръвотечението може да спре така внезапно, както се е появило.

Раните наподобяват тези на Христос. Които се появяват по времето на приковаването на кръста по ръцете и краката.

Както и на главата, където му бил поставен трънения венец. Първият описан случай на стигма датира от 1222 година. Името на потърпевшия е Стивън Лангтън от Англия.

Две години по-късно Свети Франциск основал манастир в едно градче. Докато се молел по време на 40-дневния му пост в една пещера, получил стигма. А в раните се появили и гвоздеи.

1275 г. била съдбоносна за монахиня Елизабет. Тя казвала, че видяла разпъването на Христос на кръста. По време на молитвата на главата й се появило обилно кръвотечение.

Но един от най-интересните случа и е този с Падре Пио. Неговите рани кървели всеки ден, в продължение на половин век.

Катя Ревас е от Боливия. В дома й се намират статуетки и икони, които плачат със сълзи от кръв или масло. Всички научни изследвания сочат, че Катя изживява нещо необяснимо.

Катя казвала, че до нея стои Христос и тя го вижда.Камерите засекли светлина, която се отразявала в очите й. Раните й кървят един ден. След това изчезват и не остава белег.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.