Ето защо пушачите трябва да ядат задължително тези храни

0
594

Те ще ви помогнат да предотвратите редица рискове

Здравните специалисти посочват, че пушачите задължително трябва да включат в менюто си тези десет храни.

пушачите
Те ще ви помогнат да предотвратите редица рискове

За никого не е тайна, че пушачите излагат здравето си на сериозен риск. В този ред на мисли тези храни ще ви предпазят до известна степен. Именно поради тази причина е направо задължително да ги добавите към менюто си.

Ето кои са задължителните храни за пушачите:

Портокали
В тях се съдържа голямо количество витамин С, който потиска глада за никотин. Освен това редовната консумация на портокал намалява значително нивата на стреса и напрежението, които също водят до често пушене на цигари.



Пшеничен зародиш
Тази храна е изключително полезна заради съдържащите се в нея витамин А и Е. те са мощен източник на енергия и предотвратяват появата на сърдечносъдови заболявания. За никого не е тайна, че пушачите са изложени на по-голям риск от появата на такива здравословни проблеми в сравнение с останалите.

Лимони
Може би е излишно да споменаваме, че те също съдържат огромно количество витамин С. сокът на един лимон съдържа достатъчно количество от този витамин, за да покрие дневните нужди.

Червена боровинка
Голямото количество киселина, съдържаща се в този плод намалява нивата на никотина в тялото. Редовната консумация на сок от червена боровинка намалява значително никотиновия глад, пише gotvach.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.