Бъдете особено внимателни с тези зодии, за да не ви забият нож в гърба

0
305

Самочувствието им е изключително ниско и това поражда несигурност

Няма спор, че с представителите на тези зодии трябва да сте изключително внимателни, ако не искате да ви забият нож в гърба.

зодии
Самочувствието им е изключително ниско и това поражда несигурност

Представителите на една от тези три зодии, са изключително арогантни, другите пък са изключително подли.
За да разберете тъмните страни на последните три зодии от хороскопа, прочетете този материал докрай:

КОЗИРОГ
Те са изключително арогантни същества. Винаги се държат така, сякаш са наясно с всичко, а отсрещният не разбира нищо. Освен това са изключително студенокръвни. Няма да се трогнат от случващото се с вас, колкото и лошо да е то. За да изригнат и да ви забият нож в гърба обаче, трябва наистина да са ви насъбрали твърде много. И пак не е сигурно, че ще го направят. Истината е, че са твърде разумни, за да се изцапат с кръв.

ВОДОЛЕЙ
Самочувствието им е изключително ниско и това поражда несигурност. Ако са груби или се заяждат с вас, то това е само, защото са несамоуверени. Истината е, че нямат никакво време да ви отмъщават. Дори да ви изглеждат твърде злобни, ако решат да се заяждат с вас, истината е, че няма да ви забият нож.



РИБИ
Не си позволявайте да им мътите водата. Макар на пръв поглед да са изключително мили и кротки същества, в тях живее едно дяволче. Понякога то ги кара да ви завиждат и да ви мислят злото. Ако могат да ви тормозят тайно, бъдете сигурни, че ще се проявят като ненаситни мъстители. От тях може да се очаква всичко, пише bg-astrology.net.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.