Най-жестокото предложение за брак! Тя смяташе, че той иска ръката й, а всъщност… (ВИДЕО)

0
303

Това предложение за брак се оказа истински кошмар за жената!

Всяко предложение за брак се счита за нещо хубаво, но не и това във видеото, което ви предлагаме. В него няма любов и щастие, а отмъщение и унижение, забеляза TOPactualno.com.

Американски жител стои в основата на цялата случка. Той организира нещата от жажда за мъст, че приятелката му му изневерява.

Тогава се свързва с другия мъж, който се оказва също мамен от дамата. Двамата замислят пъклен план да я злепоставят.

Единият се уговаря с жертвата за среща в кафене. Когато се виждат, пада на колене с предложение за брак.предложение за брак
Смазващо предложение за брак

Въпреки че е много изненадана и шокирана дори, на девойката й става доста приятно. По всичко личи, че иска да приеме предложението.

Коленичилият мъж обаче се забавя с въпроса и полагането на пръстена на ръката й, тъй като другият мъж също се забавя с появата си. Затова предлагащият брак започва да отлага нещата чрез общи фрази и усукване.

В крайна сметка другият господин се появява и унижението за дамата започва да се сбъдва. Двамата започват да й крещят, че е изпуснала страхотен шанс за щастие и сега си получва заслуженото.

Целта е публично опозоряване на девойката, което и става. Самият факт, че много от присъстващите снимат цялото събитие, говори достатъчно.

Именно от едно такова видео изтече и самата информация. Така унижението в това предложение за брак става факт.

Двамата мъже по всяка вероятност се надяват постъпката им да вдъхнови много други измамени хора да си потърсят правата. Защото с любовта шега не бива и те го доказаха.

Вижте видеото, в което една жена става жертва на собствената си лъжа!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.