Това е най-голямата сутрешна грешка, която мнозина допускат

0
244

Разбира се на метаболизма влияят и още редица фактори

Специалисти алармират, че тази сутрешна грешка се допуска от все повече хора напоследък.

грешка
Разбира се на метаболизма влияят и още редица фактори

Ако искате да задържите тънката си линия, в никакъв случай не допускайте тази грешка сутрин.

Диетолозите посочват, че пропускането на закуската, е наистина огромна грешка, която оказва пагубно влияние върху теглото.

Разбира се на метаболизма влияят и още редица фактори. Сред най-значимите от тях са генетичната предразположеност и възрастта.



Както вече споменахме, най-голямата грешка, е пропускането на сутрешната закуска. По този начин карате организма да забави значително метаболизма. Той получава сигнал, че трябва да пести енергията си, което автоматично означава, че ще запази мазнините.

Препоръчва се да закусите най-много един час след ставане от сън. И запомнете, че приемът на чаша кафе съвсем не се брои за закуска.

Далеч по-добре би било да изпиете чаша чай и да хапнете добре балансирана храна, богата на хранителни вещества.
Другият съвет на диетолозите е да приемате достатъчно количество вода през деня. Добре би било да изпивате по една чаша студена вода след закуска. По този начин ще накарате тялото ви да заработи на по-бързи обороти.

За да избегнете прегладняването на обяд, е добре за междинна закуска да хапнете някакъв плод или пък ядки. Ако не ни се хапва нищо такова, може просто да изпиете чаша вода, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.