Светецът Бареков купува гласове и използва фиктивни дарители за своята партия

0
486

Онзи, който сочи с пръст останалите и ги обвинява в купуване на гласове, точно той е инсцинирал дарения на фиктивни дарители за неговата партия

Страшен скандал ще се разрази, защото разследващи журналисти на bTV се захванаха да ровят из документите на политическите партии и откриха интересни злоупотреби.

Николай Бареков, който се прави на света вода ненапита пред обществото, зад гърба на граждани върши злоупотреби.

партия
Светецът Бареков върши злоупотреби за своята партия

На въпросите на журналисти, включително и на Сашо Диков от къде партия “България без цензура” получава финансирания, за да проведе такива мащабни предизборни срещи и кампания, Бареков или уклончиво се измъква или казва, че са от дарения на граждани.

Кои всъщност са гражданите? Хора, които   нямат по 10 лева в джоба си са извадили по 1 000 за младата партия на Бареков. То бива Възрожденско родолюбие, но пък толкова не бива!Единият дарител е жена от с. Гложене. Тя е нейният мъж са пенсионери по болест. Разполагат с оскъдни доходи, живеят в порутена къща, която всеки момент ще се срине до земята, постоянно вземат храна на вересия и накрая се оказа, че същата бедна като една църковна мишка жена е извадила от керпича на своя дом 1 000 лв. за любимеца на народа Бареков и неговата партия.

Разследващ журналист разговаря с Евдокия Йончева на 35 г. Жената каза, че не е влизала в банка, не знае как се попълват банкови документи. Не е излизала от с. Гложене повече от 15 години.

След като  партия “България без цензура” организирала безплатен транспорт за предизборен концерт в София, Евдокия отишла. В автобуса събрали личните карти на пътуващите и са им вземали личните данни.

После се оказва, че някой под прикритие използвал името и самоличността на бедната Евдокия, за да дари 1 000 лв. на Бареков.

Второто разкрие е за жена на име Галина Бориславова (47-годишна).

Представители на партия “България без цензура” пристигнали в дома на Галя и й предложили да стане редови застъпник на изборите. Срещу 50 лв. Галя трябвало да отиде в изборна секция и да наблюдава дали изборите се провеждат правилно и дали не се извършват нарушения.

За да бъде издадено удостоверение от РИК, с което едно лице има право да бъде застъпник, трябва да даде своите лични данни, които се вписват в самото удостоверение.

Лицата от партия “България без цензура” изготвили удостоверение на Галя, а също така използвали нейните лични данни, за да я направят дарител за Бареков.

Разследващите журналисти няма да спрат до тук. Те ще продължат да ровят  и да търсят злоупотреби от всяка една спечелила партия.

Но я вижте във видеото Бареков как сочи с пръст останалите, а премълчава какви злоупотреби се вършат в неговата партия.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.