Изумително! Българин превзе “Великобритания търси талант” (ВИДЕО)

0
273

“Великобритания търси талант” се оказа добре-дошъл конкурс за Митьо Крика!

Нашумелият преди време у нас фитнес маниак Митьо Крика днес е звезда във “Великобритания търси талант“. Той се класира на полуфиналите в шоуто и продължава да мечтае за крайната победа в него, научи TOPactualno.com.

Димитър Ходжев, както е истинското му име, се представи на кастингите с номер на истински боец. Той строши с ръка 20 кенчета бира и 3 дини.

Това се оказа достатъчно за три “да” от журито. Единствено певицата Алиша Диксън бе с отрицателен отговор за номера му, но това не е от значение, защото Митьо Крика се класира за полуфиналите.

Той се е готвил цяла година за участието си във “Великобритания търси талант”, но по едно време то е било под въпрос. Причината е била в артритно заболяване, което го е хванало.Митьо Крика Великобритания търси талант
Митьо Крика по време на изпълнението си във “Великобритания търси талант”

В крайна сметка Митьо Крика е стиснал зъби и ето го в шоуто. Той вече мисли номера си за следващия кръг, където най-вероятно ще заложи пак на нещо силово.

Димитър нашумя на Острова още преди това. Той взе участие в предаването Go For It, където направи фурор. Именно затова продуцентите на “Великобритания търси талант” го поканили да участва и при тях.

Митьо Крика работи предимно като риалити звезда. От години той обикаля телевизиите да предлага услугите си.

Помним как преди десетина години Митьо нашумя чрез своите физически данни. Той ги изпозлва успешно в момента и в Англия.

Димитър Ходжев участва и в българския вариант на предаването преди 2 години. Тогава той мина първия кръг.

Освен като риалити звезда, Митьо се изявява и като студент. Той следва за учител по “Физика”, което е похвално.

Вижте изпълнението на Крика във “Великобритания търси талант”!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.