Изненадващи приложения на презерватива

0
256

И през ум не ви е минавало за колко много нещо можете да го използвате

Почти сме убедени, че и през ум не ви е минавало колко широкоспектърна употреба може да има презерватива.

презерватива
И през ум не ви е минавало за колко много нещо можете да го използвате

В следващите редове ще ви разкрием за какво още можете да използвате презерватива освен като предпазно средство при интимна близост:

Водоустойчив калъф
Колкото и странно да ви се струва можете да използвате презерватива като водоустойчив калъф за телефона си например. Той успешно ще защити електронните ви устройства от влага и вода. Просто поставете устройството в него и го завържете добре.

Компрес
Често пъти се случва да се нараните. В такива случаи се нуждаете от компрес и отново на помощ идва презервативът. Налейте вода в него, сложете го за няколко минути във фризера и след това наложете нараненото място.



Почистване на обувки
Вероятно и през ум не ви е минавало, че можете да го използвате за почистване на обувки. Когато са покрити с прах, а не разполагате с гъбичка за почистване на обувки, ползвайте смело презерватива. Ще ги полира идеално.

Отваряне на буркани
Вероятно сте изхабили доста нерви в опитите да отворите буркани. Колкото и странно да ви звучи, отново на помощ идва презервативът.
В такъв случай просто сложете презерватива напречно върху капачката и завъртете. Ще се изненадате колко лесно ще я отворите, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.