Загадъчно явление по време на състезание по бейзбол

0
327

Поредното загадъчно и необяснимо явление беше случайно документирано по време на състезание по бейзбол в Мексико

Любопитната история се разиграва в град Сиудад Хуарес, намиращ в щата Чиуауа в Западно Мексико, където се провежда среща по бейзбол между деца. Един от зрителите на състезанието го снима с камерата на мобилния си телефон, когато изненадващо във фокуса на обектива попада нещо много мистериозно – загадъчен прозрачен силует, появил се изненадващо в един от ъглите на игралното поле, в непосредствена близост до играещите деца.

бейзбол
Поредното загадъчно и необяснимо явление беше случайно документирано по време на състезание по бейзбол в Мексико

Необяснимото в случая е, че случващото се остава напълно скрито за всички играещи бейзбол малчугани, както и за всички присъстващи в този момент край откритото игрище, които не забелязват каквото и да било необичайно на терена, а се забелязва единствено през визьора на мобилното устройство. Мистериозното хуманоидна фигура видимо бавно се придвижва и от нея периодично проблясва нещо като сияние.

Впоследствие краткият клип от състезанието по бейзбол е качен във виртуалната мрежа, предизвиквайки интереса на хиляди потребители там, които изказват различни предположения относно заснетото, вариращи от краен скептицизъм до безкритична вяра в реалността на наблюдавания и загадъчен феномен, който все още няма обяснение.



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.