Позата, в която заставате ви издава на 100%

0
318

Ето какво разкрива тя за вас

Всеки човек е строго индивидуален и в този ред на мисли стои по различен начин. Позата, в която стоите обаче ви издава на 100%.

позата
Ето какво разкрива тя за вас

Позата издава до голяма степен вашият характер.

Ето какво показва тя:

ПОЗА А
Тези дами са балансирани, практични и доста търпеливи. Винаги сте открити и лоялни към приятелите си. Въпреки това предпочитате да не разкривате чувствата си пред много хора. Именно поради тази причина мнозина ви мислят за доста студена личност, която трудно осъществява контакт с околните.



ПОЗА Б
При вас темпераментът е водещ. Вие сте от дамите, които обичат да са в центъра на вниманието. За вас няма невъзможни неща, още повече когато сте си поставили някаква цел.
Умело се възползвате от ситуациите и не позволявате на когото и да било да ви води за носа. В конфликтни ситуации обаче обикновено отстъпвате благодарение на вроденото си чувство за такт.

ПОЗА В
Силата на характера е вашето основно предимство. Често пъти обаче именно той се оказва ваш съществен недостатък. Истината е, че инатът често ви пречи да признаете грешките си.

ПОЗА Г
Изключително амбициозни дами, които бързат да изпълнят плановете си. Неизчерпаемата ви енергия може да ви помогне да преместите дори планини. Въпреки това е добре да проявите известна доза внимание, за да не ударите на камък в разгара на страстта, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.