Тайната на Мелания Тръмп е разкрита: Ето защо изглежда толкова добре! (РЕЦЕПТА)

0
599

Мелания Тръмп поддържа страхотна фигура, за която си има причина!

Уникалната Мелания Тръмп знае как да изглежда добре. Тя го прави вече 47 г. и продължава в същия дух. Все пак обаче този външен вид изисква определени грижи.

Президентшата на САЩ всъщност прибягва до доста интересни начини за отслабване. Тя, разбира се, тренира почти всеки ден, но същевременно с това изпитва страхотни методи върху тялото си.

Така например малко хора знаят, че жената на Доналд Тръмп всяка сутрин се събужда с определена напитка, която тонизира организма й и й регулира метаболизма.

Тази напитка, представляваща на практика закуската на Мелания Тръмп, се състои в смес от вода, грейпфрут и билката розмарин. Комбинацията от трите прави чудеса с тялото на първата дама.



Мелания Тръмп
Мелания Тръмп знае как да бъде красива

Рецептата е повече от лесна. Изцежда се половин грейпфрут и към сока му се добавя също толкова като количество вода. След като се слеят, се пуска вътре клонка розмарин.

Престоява 1-2 часа и после се пие. Всъщност може да престои и повече. Може да се приготви вечерта и на сутринта да се изпие. Прави се ден за ден.

Мелания Тръмп закусва по този начин от сигурно поне 5 години и резултатите са повече от видни. Разбира се, тя прилага и други способи за хубава фигура, но закуската е много важна по принцип.

Както е известно, когато човек закусва, той възстановява изгубените си сили през нощта. Затова е важно метаболизмът да бъде много точен. Това пък става само с консумация на полезни хранителни вещества.

Растението розмарин расте около Средиземноморието, но Мелания Тръмп има много близки хора от Европа, които най-вероятно я снабдяват с него. Първата дама на САЩ е родом от Словения, което я направи и първата президентша източноевропейка на страната от поне два века насам.

Красотата на третата съпруга на Доналд Тръмп е огромна. Ако искате и вие да се докоснете поне за миг до такова изящество, пийте от еликсира на Мелания.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.