Мъж намери чанта с пари, няма да повярвате какво последва!

0
424

Мъж се оказа в конфузна ситуация, след като намери пари на улицата!

Един от жителите на с. Резбарци изпадна в нелепа ситуация. Той намери чанта с пари, но не я върна, съобщи „Родопи 24“.

В чантата имало 828 лв. в брой, дебитна карта и лични документи. Всичко било на стойност 1028 лв. Мъжът обаче не сигнализирал на органите на реда, а си запазил сумата за себе си.

С. Д. обаче бил уличен в кражбата. Собственикът на чантата, който е от Кърджали, потърсил съдействието на полицията, която разплела случая.

Най-интересното е, че самият човек, намерил парите, е бил изправен пред съда. Било му е повдигнато обвинение за умишлено възпрепятстване действията на полицията. Вследствие на това мъжът получил глоба от 150 лв.



пари
Мъж не върна намерени пари и си изпати

Така той не просто не забогатял, а и обеднял. Когато го задържали, вече бил почнал да харчи от намерените пари, което го принудило да се бръкне още по-дълбоко, за да не влезе в затвора.

Случаи като този не са много често срещано явление по нашите ширини. Въпреки че българинът тъне в нищета, досега повече са случаите, в които намерени пари биват върнати.

Това направи наскоро 18-годишен ученик от Шумен, както TOPactualno.com ви информира. Той се сдоби с чужди 375 евро и 70 лв., както и с дебитни карти. Момчето обаче не се поколеба и ги даде на органите на реда.

Най-странното в случая от с. Резбарци е, че полицията е решила да приложи буквата на закона. С. Д. е бил задържан в ареста и не е бил пуснат до издаване на глобата му. Предвид това, че е искал да задържи намерените пари, можем да съдим, че 150 лв. за него е доста солено наказание.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.