„Арена Армеец“ се тресе: Кубрат Пулев постигна зашеметяващ успех! (ВИДЕО)

0
464

Кубрат Пулев отново напомни за себе си с уникален двубой в „Арена Армеец“!

Нашата боксова гордост пак накара всички българи да се обединят. Кубрат Пулев успя да постигне своя успех 25 в профибокса, научи TOPactualno.com.

Кобрата надделя над Кевин Джонсън след 12-рундов мач в „Арена Армеец“. Нашият боксьор този път не успя да нокаутира противника си, но бе видимо по-добрият на ринга и логично съдиите отсъдиха в негова полза.

Победата на Кубрат Пулев му гарантира защита на Интерконтиненталната титла. Освен това обаче той си спечели правото вече да спори отново за световния връх.

На 29 април ще бъде решен следващият евентуален съперник на Кобрата. Тогава се срещат Владимир Кличко и Антъни Джошуа.



Кубрат Пулев срещу Кевин Джонсън
Кубрат Пулев преби Кевин Джонсън

Пулев вече веднъж игра срещу Кличко и нещата не се развиха добре за него. Преди 2 години и половина той бе нокаутиран от украинеца. Това обаче по всяка вероятност ще го амбицира за реванш.

„Желая реванш срещу Кличко и ще го постигна. Откакто се изправих срещу него, само за отмъщение мисля.“ – каза преди време Кубрат.

Изобщо не е сигурно обаче, че ще има нов такъв мач. Най-вече защото Антъни Джошуа е в отлична форма и може да се наложи Кобрата да се бие именно с него след месеци.

Въпреки че скоро ще навърши 37 г., Кубрат Пулев има само 26 мача на професионалния ринг. Той влезе сравнително късно в профибокса и за нула време се превърна в голямо име в този спорт.

Това бе вторият мач на Кобрата в „Арена Армеец“. Миналата година той постигна там нокаут, но този път го раздаде по-скромно.

Честито на Кубрата, честито на България!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.