Хрупкава сьомга на фурна правим само за 40 минути (лесно и вкусно)

0
515

Тази хрупкава сьомга на фурна няма човек, който да не я хареса

Предлагаме ви рецептата за хрупкава сьомга на фурна. Няма човек, който да не я хареса, а се прави едва за 40 минутки. Това е едно вкусно, бързо и лесно ястие за всеки ден.

хрупкава сьомга на фурна
Уникална и много лесна хрупкава сьомга на фурна

Трябват ни четири филета сьомга, 150 грама горчица, черен пипер, галета, сол на вкус.

Първо трябва да си загреем фурната на 200 градуса. След това вземете филетата от сьомга и ги поставете в една тавичка, покрита с хартия за печене. Трябва да ги поставите с кожата надолу.

След това ги овкусете с черния пипер и солта според вашите си желания и вкусове. После ги намазвате с горчицата, ако може по-обилно. И накрая върху всяко парче поръсвате щедро от галетата.



Пъхаме вкусната сьомга във фурната и я печем до пълната й готовност, тоест докато се образува апетитна златиста коричка. Сервираме я още топла с гарнитура по наше си желание.

Обикновено едни 40-45 минутки са й достатъчни, за да стане напълно готова и да си я поднесем за сладко похапване. Да сте спокойни, че може да я приготвите и ако ви идват гости. Хем е лесно, хем е бързо, хем е адски вкусно.

А ако после я гарнирате със задушени зеленчуци, печени зеленчуци, картофено пюре или някакъв друг вид картофи, направо ще си облъжете пръстите.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.