Ето как да изгоните отрицателната енергия от дома си

0
319

Не отлагайте, а действайте преди да е станало късно

Специалисти посочват, че отрицателната енергия в дома ви, би могла да доведе до доста сериозни последствия върху здравословното ви състояние.

отрицателната енергия
Не отлагайте, а действайте преди да е станало късно

Разбира се всичко това може да бъде избегнато, ако вземете мерки навреме.
Случвало ли ви се е да се приберете у дома след дългия и напрегнат работен ден, надявайки се на спокойствие и приятна почивка?

Вероятно се е случвало на всеки. Ако обаче отрицателната енергия е превзела дома ви, вместо това ще се чувствате изнервени, раздразнителни и ще заспите изключително трудно въпреки умората.

Знаете ли, че в нередки случаи именно вие сами можете да си донесете отрицателната енергия в дома. В такива случаи е необходимо да си вземете душ, но задължително със сол.
Тя се счита за проводник на енергията, а в комбинация с водата, ще отмие безпроблемно натрупаната върху вас отрицателна енергия.



Освен това задължително трябва да изхвърлите от дома си старите и непотребни вещи, както и тези, които са счупени или развалени.
Всички те натрупват отрицателна енергия, която ви влияе негативно.

Никога не забравяйте, че вещите също имат памет и съхраняват енергия. Именно поради тази причина трябва да се избавяте периодично от непотребните вещи, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.