Ето защо не трябва да кръщавате децата си с тези имена

0
354

По този начин ги обричате на трудности

Експерти съветват да не давате никое от тези имена на децата си.

имена
По този начин ги обричате на трудности

Обикновено родителите избират името на детето си измежду няколко имена. Те се спират на това, което най-много им харесва. Други пък се водят от традициите и кръщават децата си на някого от семейството.

В крайна сметка трябва да знаете, че при избора на име е необходимо да подходите много внимателно. То ще предопредели до голяма степен живота на детето ви.

Ето кои имена не трябва да избирате и защо:



Александра
Тези момичета ще бъдат принудени да проявяват чертите на силния пол. Съдбата ще й отреди всички грижи за семейството да паднат върху нейните плещи, както и грижата за насъщния.
Несъответствието, което ще се появи на по-късен етап между обстоятелствата и начина, по който иска да живее, ще създадат сериозни проблеми.

Вера
Кръщавайки детето си с това име ще го дарите с вътрешна сила, която ще помага за преодоляване на различни препятствия. За съжаление обаче по този начин вие ще я изправите пред тези препятствия и ще й донесете трудности.
Покоряването на високите върхове ще им отнеме силите и няма да имат такива, когато дойде момента да се насладят на успеха, пише dete.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.