Само за 20 минути: Селска зеленчукова супа ще ви очарова!

0
368

Тази селска зеленчукова супа е повече от бърза, направо експрес

Предлагаме ви рецептата за селска зеленчукова супа, която е светкавична. Прави се само за 20 минутки, което я нарежда сред любимите и бързи ястия във всеки дом. А колко е вкусна, няма да ви разправяме, ще видите сами.

селска зеленчукова супа
Просто аламинут е тази вкусна и апетитна селска зеленчукова супа

Трябват ни 400 грама нарязани на ситно домати, 225 грама доматено пюре, две лъжички зеленчуков бульон, една глава червен лук, четири нарязани на ситно моркова, две зелени тиквички на кубчета.

Нужни са ни също 115 грама нарязани на кубчета пресни картофи, 300 грама вряла вода, 115 грама малки царевички – нарязани, 50 грама нарязан зелен фасул, една лъжица нарязан пресен босилек, черен пипер, сол на вкус.

Първо трябва да загреем една тенджерка на умерен огън, в която да поставим ситно нарязаните домати, заедно с доматеното пюре и зеленчуковия бульон.



След това добавяме нарязания лук, тиквичките, морковите и картофите. Заливаме ги всичките с врялата вода и оставяме така за 15 минутки като през това време често бъркаме супата.

После идва ред да сложим малките царевички и зеления фасул като продължаваме да бъркаме и да си готвим супата за още около пет минутки. След като вече супата е готова, я поръсваме с пресния и нарязан на ситно босилек. И я сервираме още гореща на трапезата.

Това е една наистина вкусна и полезна супа, която е идеална за обяд. Ще видите колко ще ви допадне, тъй като вкусът й е наистина богат и много апетитен.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.