Фейсбук гръмна: С тази диета с краставици сваляте 10 кг за седмица! (Подробности)

0
288

С тази диета от краставици сваляте килограми за отрицателно време

Диетата от краставици е лесна за изпълнение. На Запад холивудските красавици са луднали по тази диета. Тя е много популярна напоследък и у нас, сред ВИП-персоните.

При правилното й изпълнение смъквате десетина килограми за седмица. Още повече, че няма неприятния йо-йо ефект. Но при внимателното и прецизно изпълнение. Като за целта хапвате само разрешените продукти.

диета
Диета с краставици гарантира бързо отслабване

Добрата новина е, че можете да си хапвате краставици на корем. Независимо от часа, деня, както и между основните хранения.Количеството също няма абсолютно никакво значение.

Другият трик е да тренирате. Но не да се потите във фитнес залата непрекъснато. Или да правите силови и кардио упражнения. Достатъчно е да ходите и то по половин час на ден.



Освен краставици, разрешават се през този период да си хапвате още няколко хранителни продукта. Това са риба тон, варени яйца, пълнозърнест хляб или варени картофи.

Може да използвате за добавка на салатата от краставици и малко кисело мляко. Но задължително млечният продукт да е нискомаслен.

Примерното ми меню за деня може да е следното. Сутрин си правете обилна салата от краставици. Може да прибавите 200 грама кисело мляко. Плюс две варени яйца. Салатата овкусявате само с малко сол и по желание зелен лук.

Всичко останало е табу. На обяд хапвате пълнозърнест хляб и плодове. Но това не се отнася за бананите и гроздето, които са богати на въглехидрати. За вечеря също слагате на масата плодове.Количеството няма никакво значение.

Може да си направите и шейк от краставици. Той също е много подходящ за диетата. Към сместа прибавяте пресен джинджифил, кора от една ябълка и ли пресен спанак.

Така си гарантирате течност, богата на фибри, магнезий, желязо и много витамини.Освен че бори излишните килограми, този шейк е и много здравословен. Може да замени и сутрешната ви закуска.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.